A Picasso Festőiskola évadzáró kiállítása 2019. június 14-éig látogatható 10:00–18:00 között az FMH II. emeleti aulájában.

A június 7-ei kiállításmegnyitón elsőként Szűcs Ferenc, az FMH szakmai igazgatója köszöntötte az érdeklődőket, majd Vágó Zoltán festőművész nyitotta meg a tárlatot. Az alkotókör vezetője kiemelte – ebben a tanévben elsősorban a reneszánsz stílussal és metszetkészítéssel foglalkoztak. A Picasso Festőiskola tagjai nevében Ács Tihamér köszönte meg mesterüknek az alkotómunkát.

Fotó: Bereczki Krisztina 

  

A Picasso Festőiskola és a TEMI Fővárosi Művelődési Háza (FMH) tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a Picasso Festőiskola évadzáró kiállításának megnyitójára. 

 2019. június 7-én, pénteken 17.00 órakor az FMH II. emeleti aulájában Szűcs Ferenc szakmai igazgató köszöntője után a kiállítást Vágó Zoltán festőművész, az alkotókör vezetője nyitja meg.

K i á l l í t ó k:

Ács Tihamér, Balázs Barbara, Domozi Marianna, Horváth Andrea, Lőrincz Annamária, P. Szabó Katalin, P. Szabó Richárd, Piegler Edit, Porkoláb Zsuzsa, S. Wechovszky Valéria, Zachár Zsuzsa, Zákány Etelka Rebeka

A kiállítás díjtalanul megtekinthető 2019. június 14-ig naponta 10.00–18.00 óra között.

 

Otthonteremtő mikrotanfolyamok – A lakberendezés művészete

 

Belsőépítészeti előadások, konzultációs lehetőséggel hetente csütörtökönként 18:00–21:00 óra között!

A következő témakör kezdő dupla előadása szeptember 5-én, csütörtökön 17:00!! órakor kezdődik a Fővárosi Művelődési Házban.

Bővebb információ az előadásokról:

Otthonos lakberendezés

Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket!  Ez a kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja a Zseton Duóval, ahol ifjabbak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat.
Időpont: vasárnaponként 15:0019:00

 

 

Szakkörünk várja az írók, költők, festőművészek, szobrászok, fotósok és népművészek jelentkezését a 2003 óta működő összejöveteleire. Várjuk azok részvételét is a Körben, akik nem művelik, csak szeretik az irodalmat. 

 

Bélyeggyűjtő körünk több mint hatvan éve működik, melynek összejövetelin bélyegek cseréje, vásárlása, kötetlen beszélgetésekre van lehetőség. Újdonságokat a második, harmadik és negyedik szombaton lehet megrendelni, befizetni és átvenni.

A már több mint 40 éves klub a repülés iránt érdeklődőknek nyújt találkozási lehetőséget. Látogatóink megismerkedhetnek a legújabb gyári és saját készítésű modellekkel, előadásokat, élménybeszámolókat hallhatnak a repülés történetéről, különféle géptípusokról é más érdekes kérdésekről. Bővebb információ: http://www.repulesbaratikore.hu/

Időpont: minden szerdán 18:3021:30 Részvételi díj: 10.400 Ft/hónap
Őszi kezdő időpont: 2019. szeptember 4. szerda


A szakkör résztvevői megtanulhatják a különböző festési technikákat és művészeti irányzatokat: olajfestés, akril, pasztell, szén és egyéb technikák.

1. oldal / 2

Kiegészítő információk