Nemezkészítő műhely az FMH-ban

Nemezkészítő műhely indul az FMH-ban 2023. április 15-től. A nemez készítés annyira felszabadító érzés, hogy ezt mindenkinek át kell élnie. A nyitott nemezelő program minden korosztálynak szól, amelynek foglalkozásaiba gyerekek és felnőttek egyaránt ingyenesen bekapcsolódhatnak. Az első alkalommal megismerkedünk a felszerelésekkel és az alapokkal. Foglalkozásvezető: Kovács Annamária népi játszóházvezető és kézműves alkotó
A program az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Csoóri Sándor Alap támogatásával valósul meg.
A foglalkozást két órásra terveztük, mely idő alatt el tudunk készíteni néhány ékszert gyapjúból, melyet haza lehet vinni. A felszabadult alkotáshoz biztosítjuk a nyugodt, barátságos környezetet, melyben szárnyalhat a fantázia. Rendelkezésünkre áll majd a megfelelő mennyiségű, változatos színű gyapjú és a hozzá tartozó egyéb felszerelések.
 
Előzetes regisztrációt kérünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre a hozzávalók maradéktalan biztosítása érdekében.

A Kovács Annamária népi játszóházvezető és kézműves alkotó segítségével zajlanak a különböző nehézségi fokú, de főként kezdőknek szóló foglalkozások.

Következő időpont: 2023. május 21. vasárnap 10:00–12:00

A belépés díjtalan!

A programot az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Csoóri Sándor Alap támogatja.

emet logo  cssp inda

Kiegészítő információk