Kedves Látogatóink!

A TEMI Fővárosi Művelődési Háza is a kialakult magas rezsiárak miatt kénytelen volt átgondolni a működését és döntéseket hozni a korábbi hónapokhoz hasonlóan az elkövetkező hónapokkal kapcsolatban is.

Ennek kapcsán arra az elhatározásra jutottunk, hogy a magas rezsi díjak ellenére intézményünk 2023. március 1-től újra megnyitja kapuit a látogatók és vendégek előtt.

2023. március 1-től a lehetőségekhez mérten a régi rend szerint folytatódnak a programjaink, az esetleges változások miatt és a további információkért figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat.

Az intézmény területén a rezsi költségek csökkentése érdekében a belső terek egy részének világítása és a fűtés takarékos módban üzemel, ami miatt az intézmény bizonyos területein és egyes helyiségeiben, a csoport- és foglalkozásvezetőkkel egyeztetett módon, az adott igényeknek és a lehetőségeinknek megfelelően a hőmérséklet 18 °C körüli értéket ér csak el. Kérjük Önöket, hogy a tavaszi átmeneti időszakban rétegesen legyenek szívesek öltözködni a programjaink látogatása során.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

az FMH vezetősége

Kiegészítő információk