Tájékoztató intézményünk nyitva tartásában történő változásokról

Kedves Látogatóink!

A TEMI Fővárosi Művelődési Háza is a kialakult magas rezsiárak miatt kénytelen volt átgondolni a működését és döntéseket hozni az elkövetkező hónapokkal kapcsolatban.

Ennek kapcsán arra az elhatározásra jutottunk, hogy a magas rezsi díjak miatt 2022. december 21-től a ház sajnos bezárja kapuit a látogatók és vendégek előtt 2023. február 28-ig, hogy a magas működési költségek ne emésszék fel minden tartalékunkat.

2023. március 1-től a régi rend szerint folytatódnak a programjaink, az esetleges változások miatt figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat.

Intézményünk több mint 70 éve lát el közművelődési feladatokat Újbudán és továbbra is elkötelezett a kerület és a főváros kulturális életének gazdagításában.

A novemberi és decemberi időszakban a korábban megszokott alaphőmérséklet csökkentése mellett döntöttünk a Fővárosi Művelődési Ház egyes helyiségeiben, a csoport- és foglalkozásvezetőkkel egyeztetett módon, az adott igényeknek és a lehetőségeinknek megfelelően. Ezen időszakban a Fővárosi Művelődési Ház nyitvatartási ideje rugalmasan az adott napi programokhoz igazodik. A nyitvatartási idő és a hőmérséklet módosításának célja, hogy a megváltozott működés mellett is a legtovább biztosítani tudjuk a csoportfoglalkozásokat és a rendezvényeket, különös tekintettel a hétvégi, közösségi programokra.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

További információkért kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és Facebook-oldalainkat!

az FMH vezetősége

Kiegészítő információk