Nyomtatás

Házirendünk kiegészítése a fennálló rendeleti szabályozásokra való tekintettel

Tisztelt Vendégeink!

A TEMI FMH Művelődési Központ házirendjének kiegészítése „a Kormány 365/2021. (VI. 30.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról” alapján.

A járványügyi helyzet javulása miatt kiadott kormányrendelethez igazodva a TEMI FMH Művelődési Központban is enyhülnek a szabályok.
Az intézményünkbe történő belépéskor a védettségi igazolvány felmutatása már nem kötelező! A maszk viselése sem kötelező, ami azonban egymás védelme érdekében a zsúfoltabb belső terekben ajánlott!

Mivel hatályon kívül helyezték azt a paragrafust, ami a közművelődési intézmények látogatását is szabályozta, illetve korlátozta, ezért az intézmény rendeltetésszerű használata, a szolgáltatásaink igénybevétele és programjaink látogatása mindenki számára elérhető.

A sportrendezvények, a zenés-táncos rendezvények, illetve a zárt térben tartott, vagy 500 főt meghaladó szabadtéren tartott egyéb rendezvények tekintetében nem történik enyhítés, maradnak a hatályos szabályok, vagyis ezeken a rendezvényeken marad a létszámkorlátozás és továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt ezeken a rendezvényeken.

Az enyhítések mellett fontos, hogy továbbra is odafigyeljünk a rendszeres kézmosásra és fertőtlenítésre! Használják továbbra is a kihelyezett kézfertőtlenítőket!
Tisztelettel kérjük megértésüket, türelmüket és együttműködésüket a szabályok betartásában!

Munkatársaink továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy Önök ismét jól érezhessék magukat intézményünkben.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk minden Látogatónknak!


Budapest, 2021. július 5.


A TEMI FMH Művelődési Központ vezetése