Otthonteremtő mikrotanfolyamok

Újdonság az FMH-ban!

Belsőépítészeti előadások, konzultációs lehetőséggel csütörtökön 18:00–21:00 óra között!

A következő előadás június 20-án, csütörtökön 18:00 órakor kezdődik a Fővárosi Művelődési Házban.

Bővebb információ az előadásokról:

Otthonos lakberendezés

Felújítanád a lakásodat? Új lakásba költöznél?

Mindössze két egyszerű kérdés, amelyekre a válasz is egyszerű, de a tervek megalkotása és végrehajtása annál nehezebb. Építészek, belsőépítészek, kerttervezők, villamos- és gépésztervezők egyetemeken tanulják mindazt, amivel egy jó lakás létrehozható. És akkor még nem is beszéltünk a kivitelezésről.

Jól jön a segítség, érdemes áttekinteni mindezt, hogy jó döntéseket hozhassunk, hogy az akár generációkon át gyűjtött vagyonunk jól hasznosuljon, büszkék lehessünk lakásunkra!

Az otthonteremtőknek szóló felkészítő programjainkat magánembereknek, illetve a belsőépítészet, a lakberendezés és az otthoni művészetek iránt érdeklődőknek ajánljuk.

 

A téma mestere Tasnádi György építész, belsőépítész és lakberendezési szakértő, aki idén két nagy témakörben készíti fel a fejlődni vágyókat.

1. témakör: A tökéletes otthon

2. témakör: A lakberendezés művészete

Tasnádi György - építész, belsőépítész és lakberendező

Pécsen lett építészmérnök, majd az Iparművészeti Egyetemen belsőépítész és bútortervező. A Soproni Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének alapítója, első intézetvezetője. A lakberendező szakma meghatározó személyisége, hiszen e területen tartalomfejlesztési szakértő, a Lakberendező Mestervizsga Bizottságának elnöke, illetve a LOSZ Szakértői Munkacsoportjának vezetője is volt. Jelenleg — tervezői tevékenysége mellett — kreatív ipari fejlesztési programokon dolgozik, és továbbra is oktat. Otthonteremtő mesterkurzusai azok számára is könnyen érthetőek, akik most találkoznak először ezzel a témával.

 

Jelentkezni és érdeklődni a következő e-mail-címen lehet: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

1.    témakör:     A TÖKÉLETES OTTHON
A tökéletes otthon minden ember vágyai közt jelen van. Szívünk mélyén tudjuk, hogy tökéletes állapotok csak a mesékben vannak, de érdemes megtenni mindent egy szerethető és boldog élet érdekében.
Folyton változó világunkban szeretnénk, ha életünk otthona mindig korszerű, praktikus, természetes és gyönyörű lenne, és azt is szeretnénk, ha abban gyermekeink és vendégeink is jól éreznék magukat.
Ebben a felkészítő programban ahhoz nyújtunk ismereteket, hogy képesek legyünk meghatározni az igényeinket és az ahhoz elvárható megoldásokat.
Mindezt öt mesterkurzusban nyújtjuk, amelyek után személyes konzultációra is lehetőséget adunk.
1.1.    KORSZERŰ OTTHON
1.2.    PRAKTIKUS OTTHON
1.3.    TERMÉSZETES OTTHON
1.4.    GYERMEK A LAKÁSBAN
1.5.    GYÖNYÖRŰ OTTHON

2.    témakör:     A LAKBERENDEZÉS MŰVÉSZETE
A lakberendezés egy olyan alkotási terület, ahol a funkciók és az esztétikum kölcsönösen hatnak. A praktikumot és a stílusos megoldásokat egyaránt kedvelők mindig megtalálják számításaikat a lakberendezésben.
Ez a mesterkurzus öt előadásban mutatja be, miként lehet egy lakásból csodás otthont teremteni a lakberendezés eszközeivel. Öt előadás és konzultáció, amelyekben az öt fontosabb lakberendezési szakterületet mutatjuk be Önöknek, azok megoldásaival és eredményeivel.
2.1.    A LAKÁS BÚTOROZÁSA 2019. 06. 06.
2.2.    BURKOLATOK ÉS FELÜLETEK 2019. 06. 13.
2.3.    TEXTILEK ÉS KÁRPITOK
2.4.    VILÁGÍTÁS ÉS A LAKÁS SZÍNEI
2.5.    STÍLUSOS OTTHON

 

Kiegészítő információk