A három szemfényvesztő

2017. október 03., kedd 22:09

Időpont: 2017. október 19. csütörtök 19.00

Különböző stílusú karakterek és egy óriási show - közkívánatra visszatér az FMH színháztermébe Magyarország többszereplős szemfényvesztése!

 

 

 

 

Teltházas színházi előadások, a Fővárosi Nagycirkusz gálaműsorai, exkluzív magánpartyk és számos nemzetközi turné után most az FMH-ban tűnik fel Kaszányi Roland, Kiss László és Szabó István. A rendhagyó bűvésztrió változatos műsora a varázslat új dimenzióját garantálja: látványos színpadi mutatványok, gondolatolvasás, kártyatrükkök, humor és kézügyesség. Az október 19-én este hét órától megrendezésre kerülő kétfelvonásos showban a három SZEMFÉNYVESZTŐ biztosan elvarázsolja Önt és családját!

 

Jegyek elérhetőek elővételben a Figaro Bűvészboltban és hamarosan az FMH jegypénztárában.

Jegyárak:

Early bird jegyek (az első 50 db. jegy) elérhető 2500 forintos áron, majd további belépők 2990 Ft-ért válthatóak meg. 

 

A fellépőkről:

 

KASZÁNYI ROLAND a mentalizmus mestere, aki különleges képességeivel szórakoztatja a közönségét: gondolatolvasás, telepátia, hatodik érzék. Rolando a hazai bűvészélet egyik kulcsfigurája - a Corodini Országos Bűvész Egyesület alelnöke és a House of Houdini rezidens előadója -, napjaink egyik legkeresettebb mágusa.

 

KISS LÁSZLÓ a kézügyességi szemfényvesztés mestere, aki már több rangos nemzetközi bűvészversenyen elkápráztatta a közönséget és a zsűrit. Díjnyertes manipulációs műsorával László a fiatal generáció egyik legígéretesebb tehetsége, hazai munkái mellett nemrég Cipruson turnézott.

 

SZABÓ ISTVÁN a stand up comedy elemeit a bűvészettel ötvöző színpadi mágia mestere. István ereiben is a bűvészet csordogál: az egyetlen hazai bűvészdinasztia harmadik generációs képviselője, Magyarország 1969-ben alapított legendás bűvészboltjának - a Figaro Bűvészboltnak - vezetője. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el."

 

Kiegészítő információk