Gryllus Vilmos – Biciklizős koncert

kedd, 21 január 2020 14:50

A tavaszi Gryllus Vilmos Biciklizős koncertjének új időpontja:
2020. szeptember 27., vasárnap 10:00–11:00

"Kérem, aki még nem foglalta át a márciusban megváltott jegyét, mielőbb írjon e-mailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre." Borbáth András 

Információ: Borbáth Rendezvényszervezés Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
6 éves kor felett a maszkviselés kötelező!

A jegyátváltás menete:

- Kérem küldje el az online megvásárolt jegy online visszaigazolását, voucherét facebook üzenetben vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Enélkül nem tudok új érvényes jegyet küldeni fontos, hogy csatolja leveléhez!!
- A megküldött jegyek érvénytelenítésre kerülnek mellyel párhuzamosan kiküldöm a kiválasztott új időpontra szóló új érvényes jegyét. Ezt a jegyet kell majd magával hozni az előadásra a beléptetéshez.
- Mivel sok jegyről beszélünk, amit fel kell dolgozni, ezért türelmüket kérem, akár több napot is igénybe vehet, amíg az új jegyeket kiküldöm Önöknek válasz levelemben.

A már megváltott, de új időpontra át nem váltott jegyeik még 1 évig érvényesek. Amennyiben elfeledkezik az átváltásról vagy más később meghirdetésre kerülő előadás jegyvásárlásakor szeretné beváltani a jegyét, akkor ezt 2021.március 01-ig teheti meg.
Most első körben az elmaradt előadások leszervezésre koncentráltam, de szeretném már most Önöket arról tájékoztatni, hogy számos új előadóval folytatok tárgyalásokat, akik méltó helyet érdemelnek Kepes András, Müller Péter, Boldizsár Ildikó és a többi fel nem sorolt előadó mellett. Ezen előadások is hamarosan meghirdetésre kerülnek kérem továbbra is kövessék figyelemmel a Borbáth Rendezvényszervezés facebook profilját.

"Kérem, őrizze meg a korábban megvett jegyét, és kövesse figyelemmel a Borbáth Rendezvényszervezés profilját, ahol tájékozódhat a jegyátváltás menetéről." Borbáth András


Egy szép nyári reggelen biciklizni in­dultunk, én és a 2 éves kislányom. Én a nyeregben, ő a rúdon, a kis gyerekülésben. Ahogy mentünk, ő egyszer csak hátranézett, és azt mondta:
– Papa, énekelj!
És én énekeltem, ahogy épp az eszembe jutott:
"Bicikli, bicikli, de gurul a bicikli…"

Így kezdődött, s idővel összegyűlt egy lemeznyi dal, egy egész napos családi biciklis kirándulás története. Mert amit közös biciklizéseink közben láttunk-találtunk-csináltunk, arról később mind dal született. Arról, hogy milyen a mezőn a pitypang, hogyan vadászik a vércse, mire jó a napraforgó, és hova megy a traktor. Kik (azaz mik) laknak egy erdei pocsolyában, vagy egy kidőlt fában. Milyen az édes szeder, és milyen a csípős csalán. Utunkat állta egy sorompó, eláztatott minket egy nyári zápor, énekelt nekünk a sárgarigó és a fülemüle.

Erre a kirándulásra hívok most mindenkit. Tartsatok velünk!

Belépőjegy: 2500 Ft/fő (2 éven aluli gyermekeknek ingyenes)



 



Kiegészítő információk