Hiphop tánctanfolyam indul az Etude Dance Studio szervezésében. Szeretettel várjuk a táncolni vágyó fiúkat és lányokat 9 éves kortól, a későbbiekben versenyzési lehetőséggel. Az első óra ingyenes!

 

A TEMI Fővárosi Művelődési Háza két attrakcióval szeretne tisztelegni a forradalom hősei előtt, a 60. évforduló alkalmából. A Pesti Broadway Stúdió előadásában egy, a szabadságharc történetét feldolgozó musical kerül bemutatásra. Ezt megelőzően az FMH Imagine fotóklub által kiírt 56-os fotópályázat legjobb alkotásaiból létrehozott kiállítás megnyitója várja a kedves érdeklődőket.


Kellemes környezetben, remek szórakozási lehetőségekkel várjuk vendégeinket!  Ez a kerület egyik legrégebbi és legszínvonalasabb zenés-táncos klubja a Tyeplik zenekarral, ahol ifjabbak és idősebbek egyaránt kiválóan érezhetik magukat.A zumba Kolumbiából származó könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő tánc, amely fitness program is egyben. Aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze a mozdulatok. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, calypso,reagetton, hastánc. Egy óra alatt körülbelül 600 kalória égethető el. 

 

 
 

Pilates foglalkozás indult művelődési házunkban! Időpont: minden szerdán 19.00-20.00-ig. Árak: egy alkalom 1.300 Ft,  bérlet 4 alkalmas 5 hétig érvényes 4680 Ft
Új tanár: Szávai Andrea
Bejelentkezés, bővebb információ: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  +36 70 323 8039

További információ: Metzger Olívia kulturális szervező

A Csillag Musical Stúdió a 11. kerület központjában, az FMH-ban várja a színészkedni, énekelni és táncolni vágyó ifjúkat és örökifjúkat. Jelentkezz a színpad Téged vár!

 

 

 

 

Női jóga, kismama jóga, gyermekjóga, fejlesztő torna 1-3 éves korú gyermekeknek, shiatsu masszázs, és hangfürdő Újbudán a Zen Kertben!

2. oldal / 2

Kiegészítő információk